Trouwzaal Den Haag

Officiële trouwlocatie

Zijn jullie op zoek naar een unieke en romantische trouwzaal in Den Haag? Dan is Het Spaansche Hof absoluut een kennismaking waard! Deze officiële trouwlocatie van de Gemeente Den Haag ademt niet alleen historie en klasse, maar biedt bovendien een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige ballroom, de authentieke eetzaal of de schitterende binnentuin? Met stijlvol ingerichte zalen voor 50 tot 150 mensen vier je hier de mooiste dag van je leven!

Trouwzaal Het Spaansche Hof in Den Haag

Het Spaansche Hof is een voormalig Stadspaleis met een rijke historie die teruggaat tot 1469. De raadsman van keizer Maximiliaan bouwde hier toen zijn woonhuis. Ruim 200 jaar later, in 1677, is Het Spaansche Hof door de Spanjaarden verbouwd tot het huidige Stadspaleis. Sindsdien heeft het een Koninklijke uitstraling met veel historische stijlelementen, die door de jaren heen bewaard zijn gebleven. Ondanks de rijke historie is Het Spaansche Hof wel helemaal up-to-date als het gaat om look en feel.

Zes unieke zalen en een royale binnentuin

Het Spaansche Hof is in meerdere opzichten een unieke locatie. Dat begint al met de ligging. De trouwzaal ligt namelijk midden in Den Haag, maar is omgeven door een oase van rust. Daarvoor zorgt onder andere de royale, maar intieme binnentuin – één van de grootste van de stad! Daarnaast beschikt Het Spaansche Hof over zes stijlvol ingerichte zalen, elk met een eigen verrassende uitstraling en karakter.

De hoogtepunten van deze trouwzaal in Den Haag

Het Spaansche Hof is exclusief af te huren en heeft veel te bieden om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Graag lichten we een paar hoogtepunten voor je uit:

De ballroom is voorzien van hoge ramen, een prachtige parketvloer en klassieke decoraties op zowel het plafond als de wanden. Met ruimte voor 150 mensen is deze salon geschikt voor de huwelijksvoltrekking, maar ook voor de feestavond of het diner.

Zoek je een karakteristieke trouwzaal in Den Haag waar je heerlijk kunt genieten van een intiem private dinner? Dan is de voormalige eetzaal van het Stadspaleis een absolute aanrader. Een echte eye catcher met z’n originele rococo-plafond, waar iedere hoek één van de vier jaargetijden afbeeldt.

De prachtige binnentuin - met statig bordes en verhard terras - is één van de grootste binnentuinen van de stad. Van begin april tot eind oktober staat hier een sfeervolle stretchtent, die een verlengstuk vormt van de binnenruimtes. Hier creëren we graag een romantische setting, die zich uitstekend leent voor allerlei momenten. De bruidstaart aansnijden, lekker borrelen of even rustig bijkletsen met je gasten: in onze tuin kan het allemaal.

Hartelijk welkom voor een bezichtiging

Willen jullie Het Spaansche Hof graag een keer met eigen ogen komen bewonderen? Neem voor een geheel vrijblijvende afspraak gerust contact op met Erik Werners. Hij leidt jullie graag rond in deze unieke trouwzaal in Den Haag.

Erik Werners