Congressen & Vergaderingen

Congressen & Vergaderingen

Jouw congres of vergadering in de binnenstad van Den Haag en toch omgeven door een oase van rust. Het Spaansche Hof is met tien stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin de locatie voor een geslaagd evenement. Ontvang tot 200 gasten in dit 17e-eeuwse stadspaleis!

Alle ruimte voor zakelijke evenementen De tien zalen van Het Spaansche Hof hebben allemaal een andere stijl, waardoor je op ieder moment van de dag een nieuwe verrassing wacht. Stap voor een heerlijk diner binnen in de sfeervolle Salle a Manger en geniet van een borrel in de uitgestrekte binnentuin. De locatie beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een evenement en biedt plaats aan groepen tot 200 personen. Het keukenteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Goed bereikbaar met de trein en de auto Het Spaansche Hof is via de A12 goed bereikbaar en bevindt zich op 10 minuten van de snelwegring. Op steenworp afstand bevinden zich verschillende parkeergarages. De locatie bevindt zich op loopafstand van verschillende tramlijnen die je van en naar Station Den Haag brengen

Meer informatie en reserveringen

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Esther Van Vliet