Trouwen

Officiële trouwlocatie

Het Spaansche Hof is een officiële trouwlocatie. Je mag elkaar dus het ja-woord geven in één van onze romantische salons. En bij mooi weer? Dan creëren we graag een romantische setting voor de huwelijksvoltrekking in de intieme binnentuin. Kan je meteen na afloop de taart aansnijden op het terras en lekker borrelen met alle gasten! 

Ballroom

De ballroom is de grootste ruimte van Het Spaansche Hof. Door de hoge ramen valt veel daglicht naar binnen. De houten parketvloer en klassieke plafond- en wanddecoraties karakteriseren deze ruimte. De zaal beschikt over capaciteit tot 150 stoelen en is hiermee geschikt voor de huwelijksvoltrekking maar ook voor de feestavond of het diner. Een ruimte die klasse ademt!

Salle a Manger

De voormalige eetzaal van het Stadspaleis is natuurlijk dé plek voor een intiem private dinner. Met zijn originele rococo-plafond waar in elke hoek één van de vier jaargetijden wordt afgebeeld is deze ruimte een echte aanrader.

Binnentuin

Het Spaansche Hof beschikt over één van de grootste binnentuinen van de stad en beschikt over een statig bordes met verhard terras. Hier vind je bij mooi weer alle rust om even te ontspannen en bij te praten met je gasten. Van april tot en met oktober plaatsen wij hier een stijlvolle stretchtent als verlengstuk van de binnenruimtes.

Een inspirerende locatie is een goed begin voor elk evenement.

Het Spaansche Hof biedt:

Capaciteiten

Partners

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Esther Van Vliet