Trouwlocatie Zuid-Holland

Officiële trouwlocatie

Willen jullie je trouwdag vieren op een unieke trouwlocatie met historische allure in Zuid-Holland? Dan nodigen we jullie van harte uit om de sfeer van Het Spaansche Hof in Den Haag te komen proeven. Met hoogtepunten als een schitterende ballroom, een stijlvolle eetzaal en een heerlijke binnentuin staat deze locatie garant voor een onvergetelijke grote dag!

Een unieke trouwlocatie in Zuid-Holland

Het Spaansche Hof is met recht een unieke trouwlocatie met een rijke historie. Daarvoor nemen we je graag even mee terug naar het jaar 1469, toen de raadsman van keizer Maximiliaan hier zijn woonhuis bouwde. Het waren de Spanjaarden die Het Spaansche Hof ruim 200 jaar later, in 1677, verbouwden tot het huidige Stadspaleis. Tal van historische stijlelementen zijn tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Daar heeft Het Spaansche Hof z’n statige uitstraling aan te danken.

Een oase van rust midden in de stad

Dat Het Spaansche Hof een unieke trouwlocatie in Zuid-Holland is, heeft een aantal redenen. Neem alleen al de statige binnentuin. Deze tuin behoort tot de grootste binnentuinen van Den Haag, maar is tegelijkertijd heel intiem. Je ervaart hier een oase van rust, wat zo midden in de stad bijna onwerkelijk is. Ook de zes stijlvol ingerichte zalen, elk met z’n eigen unieke uitstraling en karakter, typeren Het Spaansche Hof. Deze zalen bieden ruimte aan 50 tot 150 gasten.

Hoogtepunten van deze prachtige trouwlocatie in Zuid-Holland

Een prachtige locatie maakt de dag van je leven extra onvergetelijk. Graag lichten we daarom alvast vier hoogtepunten van Het Spaansche Hof voor jullie uit:

Hoge ramen, een karakteristieke parketvloer en schitterende wand- en plafonddecoraties: de ballroom van Het Spaansche Hof is een absolute blikvanger! Deze zaal (met ruimte voor 150 mensen) leent zich bij uitstek voor bijvoorbeeld de huwelijksvoltrekking, het diner of de feestavond.

Een heerlijk en intiem private dinner met jullie gasten is traditiegetrouw één van de hoogtepunten tijdens een bruiloft. De voormalige eetzaal van het Stadspaleis biedt hiervoor de perfecte entourage. Het prachtige rococo-plafond, waarop iedere hoek een jaargetijde afbeeldt, is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van deze zaal!

Ook de ruime binnentuin maakt van Het Spaansche Hof een ideale trouwlocatie in Zuid-Holland. In deze statige tuin staat van april tot en met oktober een sfeervolle stretchtent als verlengstuk van de binnenruimte. In deze romantische ambiance kun je bijvoorbeeld de bruidstaart aansnijden, heerlijk borrelen met je gasten of gewoon even rustig bijkletsen.

Wist je dat het mogelijk is om Het Spaansche Hof exclusief af te huren? Zo kun je de hele dag volop genieten van alles wat Het Spaansche Hof te bieden heeft.

Proef alvast de sfeer van Het Spaansche Hof

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in Zuid-Holland, waar jullie de dag van je leven onvergetelijk kunnen vieren? Kom alvast sfeer proeven! Neem voor een vrijblijvende rondleiding contact op met Erik Werners.

Erik Werners