people@places Den Haag Spaansche Hof

good places, excellent people

Het Spaansche Hof

In het centrum van Den Haag is het voormalig stadspaleis Het Spaansche Hof gevestigd. Het Spaansche Hof is een Rijksmonument met een indrukwekkende uitstraling en geschiedenis. Wie Het Spaansche Hof aan het Westeinde bezoekt, voelt de eeuwenlange historie. Midden in de stad en toch omgeven door een oase van rust. Het Spaansche Hof is met 10 stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin dé locatie voor een geslaagd evenement. Ontvang tot 300 gasten in dit 17e-eeuwse stadspaleis.

Uitermate geschikt voor

Historie

Historisch en uniek De geschiedenis van dit stadspaleis gaat terug tot in 1469, toen de raadsman van Keizer Maximiliaan hier zijn huis bouwde waarna het vaak wisselde van eigenaar. De koninklijke uitstraling van Het Spaansche Hof hebben we te danken aan de Spanjaarden, die het in 1677 verbouwden tot het huidige Stadspaleis. Hier huisvestte zich de Spaansche Ambassade. Als je binnenstapt in Het Spaansche Hof, waar veel van deze historische elementen bewaard zijn gebleven, voel je nog steeds de geschiedenis.

Een inspirerende locatie is een goed begin voor elk evenement. Het Spaansche Hof biedt:

Monumentale sfeer met eigentijdse inrichting

Prachtige binnentuin met groot bordes

Exclusief af te huren voor jouw gezelschap

Goede ligging in centrum Den Haag

Capaciteit tot 300 personen

Live Stream Studio aanwezig​

De locatie Het Spaansche Hof wordt geëxploiteerd door people@places onder de naam people@places Den Haag Spaansche Hof. people@places heeft diverse vergader- en evenementen locaties verspreid over heel Nederland.

Vragen? Neem gerust contact op, ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Esther Van Vliet